Automate your Marketing
with Womplify




 
Norhafiza's FotoPage

By: Norhafiza Wahid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Apr-2008 18:49 Email | Share | | Bookmark
Brg Perhiasan Rumah

Replika Taj Mahal dr batu marmar
Replika autorickshaw (RM5)
KC001 (RM1.30)
View all 14 photos...
Quote:

K. Ina - Rege nye RM25. Saiz dia 10x10cm. Tinggi dia 11cm.
Duitnya bayar bila Fieza dah blk M'sia & brg2 dah slmt sampai ke M'sia
K. Ina - Setakat ni kat Chennai Fieza tak pernah jumpa lg FM yg bercirikan India. Diorg ni tak reti nak buat kot. Hehehe.... Dah siap komplen kat org yg jual tu. Tapi kat Mumbai or Delhi tak tau la plak ada ke tak
Sayang - Dah blk Sayang. Cuma baru register internet. Tu yg dah lama tak online. Brg tak sampai lagi. Skrg ni pun kat umah MIL. Mungkin lusa blk umah sendiri. Umah tu pun masih mcm kapal karam
Tulip - Tq Tulip. Aku dah slmt sampai M'sia dah. Sorry le sbb lmbt reply. Bz kemas umah la. Skrg ni pun tak abis mengemas lagi. Ko tunggu turn plak la. Tmbh plak ko tu dah jadi mak buyung. Makin penat le jwbnya.
Ummi - Slm kenal ummi. Tak pe la...tak order pun tak pe. But thanks coz sudi jengok2 kat Fieza punya fotopages ni. Lagipun Fieza dah blk M'sia skrg ni.


Saturday, 26-Apr-2008 18:17 Email | Share | | Bookmark
Stainless Steel...

SS001 (RM20) - penapis
SS002 (RM3.50) - senduk
SS003 (RM5) - senduk
View all 5 photos...
Mari kita cuci mata dgn brg2 stainless steel. Nanti kalau ada lg yg berkenan kat mata ni, Fieza tmbh lg kat sini ok.

Quote:

Yana - Diameter dia 21cm. Tinggi dia 13cm.


Saturday, 26-Apr-2008 17:57 Email | Share | | Bookmark
Tissue Box Cover

Pandangan dr atas
Pandangan dr sisi
Ni project last utk aari & zardosi ari tu. Yg ni tissue box cover. Idea nak buat tissue box cover ni dtg bila tengah mengemas almari ari tu. Terjumpa le set cushion cover & tissue box cover yg jns mcm ni. Benda tu hadiah masa kawin dulu. Meh le cuci2 mata.


Wednesday, 5-Mar-2008 06:36 Email | Share | | Bookmark
Cookware

Kuzhi Paniyaram Mould (RM35)
Hehehe.... Dari stone, ke sari. Skrg ni masuk bab alat2 memasak plak.
Setakat ni Kuzhi paniyaram mould (huh! berbelit lidah nak menyebutnya. Sebutan dia Kuri paniyarem) tu dah ada beberapa org yg order. Yg tu 9 lubang. Bwh dia flat. Sebenarnya cuma kayu pencucuk & nylon scrubber tu je yg disertakan sekali. Tapi Fieza akan cari tutup yg sesuai utk mould tu. Diameter setiap lubang lbh kurang 45mm & kedalaman dia lbh kurang 20mm.

Quote:
K. Lily - mould ni kalau kita kat M'sia blh buat kuih cara atau kuih bekang. Nak tau resepi kuih bekang kena tanya k. nor. Tapi kalau buat kuih cara, dia bulat je la. Tak de munge2.
K. e- K. e punya order Fieza dah masukkan dlm list. Kalau ada perkembangan terkini, Fieza inform kat k. e punye blog.
Sayang - Rege bg order sayang sume sekali RM56.
Ni email address akak, fieza_fwwt@yahoo.com


Sunday, 24-Feb-2008 14:24 Email | Share | | Bookmark
My latest embroidery project

Corak embroidery di bag
zoom....
Bag yg dah siap
Last week sibuk buat project embroidery. Dok fikir2 apa la nak buat utk project yg ke-7 ni. Then, ternampak jute bag yg dah koyak. Bag tu memang sedap pakai. Pas tu, terfikir plak nak buat bag tu. Just tmbhkan embroidery kat dpn dia. Nmpk mewah sikit. Hehehe.... Setelah bertungkus lumus akhirnya siap gak. Project yg sepatutnya blh siap dlm masa 2-3 ari, berlarutan sampai dkt seminggu disebabkan gangguan dr 'Si budak kecik'.

Agak2 ada tak sesapa nak beli bag ni? Hehehe.....

Quote:

Joayee-Tq. Berpinau gak la mata nak membuatnya. Dah le benda2 tu sume lip lap lip lap.
Fida - akak dah dpt order from local people kat sini. Dia nak bg hadiah utk wife dia. Pas tu dia kata kalau akak buat banyak2 & dia tolong jualkan pun blh.Hehehe....ko dah cuba ke glass painting Fida? Bag cross stich ko tu, thn ni blh siap kot.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net